Grillad sommarsallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En härlig sommarsallad som blir utsökt när grönsakerna grillas. Enkelt och så gott! Dressingen får sin ljuvliga smak av grönsaksfond och japansk soja.

I receptet för Grillad sommarsallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grillad sommarsallad

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

 sparris
2 st avokados
1 msk olja
1 förp cocktailtomater
 sockerärtor
  strimlad isbergssallad
  färska örter
Dressing   
1 msk vitvinsvinäger
3 msk rapsolja
1 msk Mrs Cheng´s Japansk soja
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko
  Några droppar sesamolja

Så här gör du

  1. Skär sparrisen i bitar och skala, kärna ur och dela avokadon.
  2. Pensla sparris och avokado med olja, smaksätt med salt och svartpeppar.
  3. Grilla grönsakerna på medel varm grill.
  4. Lägg dem i en skål tillsammans med isbergssallad, tomater och sockerärtor.
  5. Vispa samman alla ingredienserna till dressingen.
  6. Ringla dressingen över salladen och toppa med färska örter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond