Grillad halloumi med pumpafrön

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En ljuvlig sallad med grillad halloumi, rostade pumpafrön och smakrik vinägrett. Perfekt som tilltugg eller enklare förrätt!

I receptet för Grillad Halloumi med pumpafrön rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Grillad halloumi med pumpafrön

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

8 skivor halloumi (1 cm tjocka)
1 msk olivolja
1 dl pumpafrön, rostade
2 dl salladsblad späda, t ex spenat, maché och mangold
4 msk granatäpplekärnor
Vinägrette   
3 msk rapsolja, kallpressad
1 msk vitvinsvinäger, mild
2 tsk honung, flytande
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  flingsalt
  svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Börja med vinägretten: Vispa samman rapsolja, vinäger, honung och fond, smaka av med flingsalt och peppar.
  2. Pensla osten med olivolja och grilla den på het grill, ca 30 sekunder på varje sida.
  3. Lägg den grillade osten på ett fat, strö på sallad, kärnor och frön, avsluta med vinägretten.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond