Halloumi Carbonara

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vegetarisk variant på Carbonara, här med halloumi. Måste testas!

I receptet för Halloumi Carbonara behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Halloumi Carbonara

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

4 portioner pasta, spagetti eller linguine
400 g halloumi eller eldost, tärnad
3 st klyfta vitlök, hackade
3 msk olivolja
100 g parmesan, riven
4 st äggulor
1 dl persilja, hackad
  salt och svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Koka pastan al dente, låt den rinna av.
  2. Spara 2 dl av kokvattnet.
  3. Stek halloumin på hög värme tills den är gyllenbrun, tillsätt vitlöken och rör i pastan.
  4. Vispa samman äggulorna med kokvattnet och rör ner det i pastan.
  5. Rör i ost och persilja, smaka av med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond