Kalkonrullader med salsiccia

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lättlagad, kryddig kalkonrullad med fyllning av färsk, krispigt stekt salsicciakorv och krispiga brödsmulor. Serveras förslagsvis med pressad potatis.

I receptet för Kalkonrullader med salsiccia rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Kalkonrullader med salsiccia

Ingredienser

Ca 50 minuter
4

portioner

4 st kalkonschnitzlar
1 st salsicciakorv, rå
2 msk smör
1 dl brödsmulor, färska
1 dl vatten
1.5 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
1 msk soja, Mrs Cheng's Japansk soja
Till servering   
  sky från formen och pressad potatis

Så här gör du

Fyllning

  1. Ta bort skinnet från korven, hacka och stek den krispig i 1 msk smör. Tillsätt brödsmulorna och stek ytterligare någon minut.
  2. Tillsätt 1 msk fond och låt det svalna.

Rullader

  1. Lägg ut schnitzlarna på en skärbräda, lägg på fyllningen och rulla ihop till tajta rullader. Fäst ihop rulladerna med tandpetare och bryn dem. Lägg sedan över dem i en liten ugnsfast form.
  2. Blanda 1 dl vatten, 0,5 msk fond och sojan. Häll över rulladerna och täck formen med folie.
  3. Baka i ugn, 20-30 minuter på 150 grader.
  4. Servera rulladerna tillsammans med skyn och pressad potatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Ungefär 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter + marineringstid
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond