Quinoa med tomat och persilja

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Quinoasallad med tomat, persilja, citron, vitlök och Ekologisk Grönsaksfond, blir bara godare om den förbereds några timmar i förväg. Smaklig spis!

I receptet för Quinoa med tomat och persilja rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Quinoa med tomat och persilja

Ingredienser

Under 15 minuter
3

portioner

 quinoa
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond
2 dl tomat, färsk, hackad
1 dl persilja, hackad
1 msk citron, pressad
 rapsolja
2 tsk vitlök, finhackad
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Koka quinoagrynen i vatten smaksatt med fonden.
  2. Låt sedan grynen rinna av ordentligt.
  3. Blanda alla ingredienserna i en bunke, vänd i quinoan och smaka av med fond, salt, peppar och citron.
  4. Blir salladen för syrlig så ringla i lite flytande honung.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond