Bulgur med citron och mynta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En frisk sallad med doft av mynta och citron. Den är väldigt snabb och enkel att tillaga och blir ett perfekt tillbehör på buffén.

I receptet för Bulgur med citron och mynta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Bulgur med citron och mynta

Ingredienser

Under 15 minuter
3

portioner

3 dl bulgur
2 dl persilja, finhackad
1 dl mynta, färsk, finhackad
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond / alt. Grönsaksfond
2 dl schalottenlök, i tunna skivor
1 dl olivolja, kallpressad
1 dl citron, pressad
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Kok bulguren i 10 minuter i rikligt med vatten, låt det rinna av ordentligt.
  2. Blanda i de övriga ingredienserna
  3. Rör i de avsvalnade grynen och smaka av med fond, salt, peppar och citron.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (1)
5.0/5
5 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond