Ostronskivling som löksill

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Inte så förtjust i sill eller föredrar du ett vegetariskt alternativ? Får vi lov att bjuda på ett härligt recept med ostronskivling istället för sill? Måste bara testas.

I receptet för Ostronskivling som löksill rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Ostronskivling som löksill

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

300 g ostronskivling
3 msk rapsolja
  flingsalt
3 st rödlökar, skivade
Lag:   
0.5 dl ättika, 24% Perstorp
2 dl socker
3 dl vatten
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
  Lagerblad, hel kryddpeppar, hel svartpeppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Lägg alla ingredienserna till lagen i en gryta, koka upp och låt den sjuda 1 minut.
  2. Slå upp på en fin burk.
  3. Riv svampen i bitar, stek den hastigt i oljan, smaksätt med flingsalt.
  4. Låt svampen rinna av på hushållspapper.
  5. Varva svamp och lök i burken och låt den mogna några dagar i kylen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter + marineringstid
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Ca1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond