Torsk nuggets

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Nuggets av fisk är så otroligt enkelt och blir så fantastiskt gott. En alldeles utmärkt vardagsrätt. Fisken marineras i japansk soja och Grönsaksfond.

I receptet för Torsk nuggets rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Torsk nuggets

Ingredienser

Ca 1 timme 15 minuter
4

portioner

600 g torskfilé, skinn och benfri
3 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
1 msk Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
4 msk maizena
  Olja till fritering
Till servering   
  lime, ris, grönsaker och kallsås
  
  

Så här gör du

  1. Rör samman soja, fond och maizena.
  2. Skär torsken i centimetertjocka bitar och lägg dem i marinaden.
  3. Låt fisken marinera ca 1 timme i kylen.
  4. Hetta upp olja och fritera torsken på hög värme tills den fått fin yta och är nätt och jämt genomvarm.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond