Toast Bellman med Gubbröra

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Älskad röra på lättrostad kavring. Den krämiga gubbröran får sin goda smak av ansjovis, räkor, lök, crème fraiche, Brynt Schalottenlökfond och dill.

I receptet för Toast Bellman med gubbröra rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Toast Bellman med Gubbröra

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

1 burk ansjovis, Grebbestads
2 dl räkor, handskalade avrunna
2 st potatisar, kokta
2 st ägg, hårdkokta
0.5 st lök, röd liten
1 dl crème fraiche, 34%
0.5 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 msk dill, färsk hackad
  salt och peppar
Till servering   
4 skivor kavring
4 st dill, vippor
0.5 st rödlök, skivad
1 st citron, klyftor
  
  

Så här gör du

  1. Skär ansjovisen i bitar, grovhacka räkorna, hacka löken, fintärna potatisen och hacka äggen.
  2. Lägg allt i en bunke och rör försiktigt i crème fraiche, dill och fond.
  3. Smaka av med salt, peppar, ansjovisspad och ev mer fond.
  4. Tryck ut brödet med en rund utstickare. Rostade lätt i en torr stekpanna.
  5. Lägg ansjovisröran på bröden och dekorera med lök, dill och citron.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
25 min förberedelse + 45 min i ugnen
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond