Godaste ugnsrostade potatisen

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
De absolut godaste ugnsrostade potatisarna, med en hemlig ingrediens – Kycklingfond. Blanda Kycklingfond tillsammans med oljan, vitlöken och kryddorna så smakar potatisen så mycket mer!

I receptet för Godaste ugnsrostade potatisen rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Godaste ugnsrostade potatisen

Ingredienser

C 35 minuter
4

portioner

1 kg delikatesspotatis (eller annan liten potatis)
1.5 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  Olivolja
2 st vitlöksklyftor
  Färsk timjan
  Flingsalt

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Dela dina potatisar i halvor och lägg i en ugnsform.
  3. Krossa vitlöksklyftorna och lägg i formen.
  4. Ringla över olivolja, tillsätt kycklingfonden och ett par kvistar färsk timjan. Blanda runt.
  5. Rosta potatisen i ca 30 minuter, eller tills den är klar och har fått fin färg. Rör om efter halva tiden.
  6. Smaka av med flingsalt och strö gärna lite mer färsk timjan över potatisen.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 50 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond