Dumplingsoppa med röd curry och salladslök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Värmande och smakrik soppa med dumplings och thai red curry, kokosmjölk, fisksås, lime och Kycklingfond. Toppa med färsk koriander, sesamfrön och salladslök.

I receptet för Dumplingsoppa med röd curry och salladslök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Dumplingsoppa med röd curry och salladslök

Ingredienser

Ca 10 minuter
4

portioner

24 st dumplings, välj din favorit
1 msk thai red currypaste
4 dl kokosmjölk
1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 tsk fisksås
1 msk pressad lime
1 msk strösocker
1 knippe koriander eller bredbladig persilja
2 msk sesamfrön
2 st salladslökar

Så här gör du

  1. Fräs currypastan 1 minut i en kastrull.
  2. Slå i kokosmjölk, fond, fisksås, lime och socker. Låt det sjuda några minuter.
  3. Lägg i dumplingsen och låt det sjuda ytterligare några minuter.
  4. Späd med lite vatten om soppan är för tjock.
  5. Strimla salladslöken och grovhacka örterna.
  6. Skeda upp soppan och dumplingsen i djupa tallrikar och toppa med örten, salladslök och sesamfrön.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
4.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond