Kycklinggryta med curry och kokos

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Servera en klassisk currygryta med kycklinglårfilé, mango chutney, ingefära, curry, lime och fond. Servera med nykokt ris, koriander och limeklyftor och njut!

I receptet för Kycklinggryta med curry och kokos rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond, gärna EKO, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kycklinggryta med curry och kokos

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

600 g kycklinglårfiléer
2 msk olja
1 st gul lök, finhackad
4 st vitlöksklyftor, finhackade
2 msk ingefära, riven
1.5 msk currypulver
3 msk mango chutney
1 msk pressad lime
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
8 dl kokosmjölk
Till servering   
  Ris, färsk koriander, limeklyftor

Så här gör du

  1. Stek kyckling, lök, vitlök och curry några minuter i olja.
  2. Tillsätt kokosmjölk, fond, ingefära, lime och chutney.
  3. Låt grytan koka sakta, ca 30 minuter tills kycklingen är mör.
  4. Smaka av med fond och kryddor.
  5. Servera grytan tillsammans med ris och koriander.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond