Indisk färsgryta med curry och mango

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Smakrik gryta med inspiration från Indien. Den goda smaken kommer från vitlök, curry, mango chutney, sambal olek, kokosmjölk och Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond.

I receptet för Indisk färsgryta med curry och mango rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Indisk färsgryta med curry och mango

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

1 msk olja
1 dl purjolök, strimlad
2 msk vitlök, hackad
2 msk lök, hackad
500 g fläskfärs
3 msk currypasta, t ex tikka masala eller tandoori
3 msk mango chutney
1 tsk sambal oelek
1 msk tomatpuré
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
6 dl kokosmjölk
2 dl linser, kokta, avrunna
2 dl tomat, färsk, tärnad
  koriander, färsk
  
  

Så här gör du

  1. Hetta upp oljan i en kastrull.
  2. Bryn purjolök, vitlök och lök några minuter.
  3. Lägg i färs, curry, chutney, sambal oelek och tomatpuré, låt det steka ytterligare några minuter.
  4. Slå i fond och kokosmjölk, låt det koka sakta i ca 20 minuter.
  5. Slå i linserna, låt det koka upp och smaka av med salt, peppar och fond.
  6. Strö över hackad tomat och korianderblad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (1)
1.0/5
Runt 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond