Italienska kycklingköttbullar med parmesan

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Italienska kycklingköttbullar med parmesan, persilade och Kycklingfond – fantastiskt goda att servera med en fyllig tomatsås och ris.

I receptet för Italienska kycklingköttbullar med parmesan rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond, gärna EKO, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Italienska kycklingköttbullar med parmesan

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

1 dl grädde, 40%
3 msk ströbröd
1 st ägg
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
1 msk persilade, torr krydda
500 g kycklingfärs
2 dl parmesan, riven
  Olja till stekning

Så här gör du

  1. Blanda grädde, skorpmjöl, fond, ägg och persilade. Låt det stå 5 minuter och svälla.
  2. Blanda ner färs och parmesan i ströbrödsblandningen och blanda till en jämn smet.
  3. Provstek en klick färs och kontrollera smaksättningen.
  4. Rulla till fina små bullar och stek i olja på försiktig värme.
  5. Servera gärna bullarna med tomatsås och ris.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (3)
5.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond