Sillsallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gör en god sillsallad med klara sillinläggningar i stället för salt sill. Blir väldigt god och får härlig färg. Servera den som tillbehör på buffé eller på krispigt knäckebröd som tilltugg eller förrätt.

I receptet för Sillsallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Sillsallad

Ingredienser

20 min
4

portioner

2 st ägg, hårdkoka kalla hackade
1 st äpple, rött tärnat
1 st gul lök, liten hackad
100 g sill, avrunnen tärnad
200 g rödbetor, inlagda tärnade
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
2 msk majonnäs
2 msk crème fraiche

Så här gör du

  1. Lägg alla ingredienserna i en skål, blanda försiktigt och smaka av med salt, fond och vitpeppar.
  2. Lägg upp i serveringsskål och servera tillsammans med bröd.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond