Brunkål klassisk

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassiskt recept på brunkål! Brunkål är ju ett måste på julbordet att avnjutas med julskinkan.

I receptet för Brunkål klassisk rekommenderar vi Bong Touch of Taste, Kalv, Kyckling eller Grönsak för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Brunkål klassisk

Ingredienser

Ungefär 1 timme 30 minuter
10

portioner

1 st vitkål
3 msk smör
1 dl ljus sirap
10 st kryddpepparkorn
2 st lagerblad
3 dl vatten
1.45 msk Mrs Chengs Kinesisk soja
1.5 msk Bong Touch of Taste fond, Kalv, Grönsak eller Kyckling
1.5 msk ättika 24%

Så här gör du

  1. Ansa och skär vitkålen i ca 0,5 x 0,5 cm bitar.
  2. Hetta upp en rymlig gryta och bryn kålen i smöret.
  3. Krossa pepparn i en mortel och tillsätt den tillsammans med lagerbladen.
  4. Ringla över sirapen, sojan, fonden och slå på vattnet. Låt kålen koka sakta under lock tills den är mjuk och fått fin färg och konsistens. Smaka av med ättika, salt och fond.

Servera kålen tillsammans med skinkan på julbordet.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
20 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond