Svart ris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ett enkelt sätt att piffa till tillbehör som svart ris, är att koka det med fond. Här har vi kokt svart ris med Touch of Taste Grönsaksfond.

I receptet för Svart ris rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond / alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Svart ris

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

3 dl svart ris
6.5 dl vatten
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond / alt. Ekologisk Grönsaksfond
  salt
  
  

Så här gör du

  1. Skölj riset och låt det rinna av i en sil.
  2. Lägg riset och vattnet i en kastrull.
  3. Låt det koka upp och sänk sedan värmen och låt riset koka ca 40 minuter under lock.
  4. Tillsätt fond och en nypa salt efter 30 minuter.
  5. Fyll på med lite vatten om det riskerar att koka torrt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond