Pastasallad med mozzarella och oliver

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En härligt fräsch pastasallad med mozzarella, oliver och spenat som är perfekt att ta med på picknick. Funkar lika bra att äta som den är eller till något grillat.

I receptet för Pastasallad med mozzarella och oliver rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Pastasallad med mozzarella, oliver och spenat

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

4 portioner pasta, kokt
1 st rödlök
1 förp babyspenat
1 förp cocktailtomater
1 dl oliver, gröna, urkärnade
1 förp minimozzarella
  färska örter
Dressing   
4 msk olivolja
2 msk röd vinäger
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
  salt och svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Skala och skiva löken tunt och dela tomaterna.
  2. Vispa samman dressingen.
  3. Blanda alla ingredienserna till salladen, lägg den i en skål och ringla på dressingen.
  4. Packa ner salladen till picknicken.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond