Cheddar med julig äppelchutney

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Till alla som älskar Cheddarost måste bara prova att kombinera vår äppelchutney till cheddarn, oj oj vilken bra kombo. Gillar man inte Cheddar så kan man givetvis äta äppelchutney till annat också.

I receptet för Cheddar med julig äppelchutney rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Cheddar med julig äppelchutney

Ingredienser

Runt 45 minuter
10

portioner

1 st fin burk
4 st äpplen (ca 600g)
1 dl schalottenlök, finhackad
1 dl strösocker
2.5 msk äppelcidervinäger
2 st kanelstänger, hela
2 st stjärnanis
1 st lagerblad
1 tsk ingefära, mald
1 tsk kardemumma
1 tsk salt
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
  

Så här gör du

  1. Skala och skär äpplena i bitar.
  2. Lägg alla ingredienserna i en kastrull.
  3. Låt det koka sakta under lock i 10 minuter.
  4. Rör om och låt den koka sakta ytterligare 10 minuter utan lock.
  5. Servera chutneyn tillsammans med en vällagrad cheddar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond