Coleslaw med schalottenlök och apelsin

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krispig coleslaw med smak av apelsin. Krispigast blir kålen om den får ligga några minuter i isvatten. Med smak av senap och Brynt Schalottenlökfond. Receptet ger ca 2,5 dl färdig röra. 

I receptet för Coleslaw med schalottenlök och apelsin rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Coleslaw med schalottenlök och apelsin

Ingredienser

Ungefär 1 timme 20 minuter
4

portioner

4 dl vitkål, finstrimlad
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
0.5 dl crème fraiche, 34%
1 dl majonnäs
1 msk apelsinjuice, koncentrerad
2 msk dijonsenap
  flingsalt och svartpeppar
  örter, färska efter smak (dragon passar fint)
  

Så här gör du

  1. Lägg vitkålen några minuter i iskallt vatten och låt den sedan rinna av ordentligt.
  2. Vispa samman alla ingredienser till dressingen och blanda i kålen.
  3. Smaka av med flingsalt och svartpeppar.
  4. Låt salladen vila i kylen minst en timme.
  5. Dekorera med färska örter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond