Crème fraichesås med kalvfond och vitlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krämig vitlöksås – perfekt till både sallad och en köttbit! Eller som dippsås till dina pommes! Den goda smaken kommer av crème fraiche, vitlök, soja, peppar och vår goda kalvfond.

I receptet för Crème fraichesås med kalvfond och vitlök rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Crème fraichesås med kalvfond och vitlök

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

4 dl crème fraiche
2.5 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
1 msk soja, japansk
2 st vitlöksklyftor, finrivna
  grovmalen svartpeppar och ev salt
  

Så här gör du

  1. Vispa ihop samtliga ingredienser och låt stå i kylen minst 30 min innan servering.
  2. Såsen går även att koka upp och servera varm.

En enkel, snabb, smakrik sås som passar utmärkt till nöt- och fläskkött.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond