Pinsa bianco med crème fraiche, spenat och nötter

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Pinsa är den perfekta ”snabbmaten”! Här har vi valt att göra en fantastiskt god ”vit” version eller ”bianco” med crème fraiche smaksatt med Grönsaksfond och toppad med spenat och nötter.. Strö flingsalt och grovmalen svartpeppar över vid servering.

I receptet för Pinsa bianco med crème fraiche, spenat och nötter rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pinsa bianco med spenat och nötter

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

4 st pinsabröd
2 dl crème fraiche
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
1 msk citronskal, rivet
2 msk olja
2 dl ost, grovt riven
50 g spenat, färsk
2 dl nötter eller frön
  Flingsalt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Blanda crème fraiche med fond och citronskal.
  2. Pensla kanterna med olja och bred på crème fraiche.
  3. Strö över den rivna osten.
  4. Baka av den 6-8 minuter i 250°.
  5. När pinsan är klar så lägg på nötter och spenat. Strö över flingsalt och smaksätt med grovmalen svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond