Dumplings i chili-buljong

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härliga dumplings i en mustig och smakrik chili-buljong. Välj om du vill göra dina dumplings själv eller helt enkelt köpa. Receptet är framtaget i samarbete med Saltochtahini, länk finns i instruktioner!

I receptet Dumplings i chili-buljong rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina råvaror.

Dumplings med chili-buljong

Ingredienser

Under 10 minuter
1

portioner

1 tsk Chiliflakes, milda som tex Koreansk Gouchugaru
0.5 tsk socker
1 st vitlöksklyfta, liten pressad
1 msk olja, neutral
1 st salladslök, finhackad
0.5 msk sojasås, ljus
1 tsk svart kinesisk vinäger
0.5 tsk sesamfrön, rostade
0.5 tsk sesamolja
2 dl vatten, kokande
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
 dumplings, ångkokta eller kokta
  

Så här gör du

  1. Blanda chiliflakes, vitlök och socker i en värmesäker skål.
  2. Hetta upp 1 msk neutral olja, vänta tills den har svalnat något, häll på.
  3. Tillsätt resterande ingredienser och blanda väl.
  4. Tillsätt dumplings eller gyoza och servera!

Receptet är framtaget i samarbete med Saltochtahini!

Tips! Testa att göra dina egna Kycklingdumplings eller Gyoza.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond