Fiskpaket på grillen

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enklaste sättet att grilla är i folie och resultatet blir alldeles ljuvligt gott! Prova fiskpaket på grillen – en sommarfräsch middag till både vardag och fest!

I receptet för Fiskpaket på grillen rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Fiskpaket på grillen

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

600 g fiskfilé, t ex torsk
4 st schalottenlökar
6 msk smör, rumstempererat
2 tsk Bong Touch of Taste Fiskfond
1 msk citron, pressad
1 msk persilja, finhackad
2 tsk vitlök, finhackad
50 g parmesanost, finriven
4 st timjan eller annan ört, kvistar
4 st aluminium/grill folie, ca 20*20 cm
Till servering   
  färskpotatis, kokt
  

Så här gör du

  1. Vispa smör, fond, citron, persilja och vitlök fluffigt.
  2. Skala och dela löken i klyftor och lägg löken i mitten på folien.
  3. Dela fisken i bitar och lägg den på löken.
  4. Klicka på smöret och toppa med parmesan och ört.
  5. Vik ihop foliepaketet och ställ det på medelvarm grill och baka det tills fisken är genomvarm och inte överstekt. Det tar ca 10-15 minuter.
  6. Öppna paketen, toppa med lite mer parmesan och servera tillsammans med potatis.
  7. Tips: Använd bakplåtspapper mellan mat och aluminiumfolie.

 

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
80 min varav 60 min marinering
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond