Riddare med lax och pepparrot

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt lunch! Lyxiga riddare med härlig smak av ägg, mjölk, Hummerfond och smör. Toppa brödet med rökt lax, pepparrotsvisp och nyklippt krasse.

I receptet för Riddare med lax och pepparrot rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Riddare med lax och pepparrot

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 ägg, stort
1.5 dl mjölk, 3%
 dl vetemjöl
1 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
4 skivor bröd, ljust
2 msk smör
Till servering   
8 skivor lax, kallrökt
4 msk pepparrotsvisp
  krasse
  
  
  

Så här gör du

  1. Vispa samman ägg, mjölk, mjöl, fond och smaka av med salt och peppar.
  2. Doppa brödskivorna i smeten så att de dränks in ordentligt och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna.
  3. Lägg det stekta bröden på tallrikar och toppa med lax, pepparrotsvisp och krasse.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond