Fisk & skaldjur, Tillbehör

Matjessill med brynt smör

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste ekologiska Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 8

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 8 personer på buffé
    • 200 g Avrunnen matjessill, gärna hela filéer
    • 100 g Smör (ej margarin)
    • 0,5 msk Touch of Taste Ekolgisk grönsaksfond

    Så här gör du

    1. Skär sillen i fina, sneda bitar och lägg dem på ett fat.
    2. Bryn smöret och tag bort det från värmen, tillsätt fonden och skeda det över sillen.
    3. Toppa fatet med lök och örter.
    4. Servera det tillsammans med gräddfil och potatis.

    Tillbehör:
    Hackad rödlök, dill, skuren gräslök, gräddfil, kokt potatis och knäckebröd

     

     

    Produkter