Fläskkött, Nötkött

Salamitoast med betor

I receptet för Salamitoast med betor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 8 st rödbetor, färska små späda
    • 4 skivor surdegsbaguette
    • 16 skivor salami i tunna skivor, efter smak
    • 100 g grönmögelost, ex gorgonzola i småbitar/smulor
    • 2 msk smör
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Kantarellfond

    Så här gör du

    1. Tvätta och borsta rödbetorna och koka dem mjuka i saltat vatten. Små späda betor tar ca 20 minuter. Spola dem sedan ca 1 minut i kallt vatten och gnugga av skalet.
    2. Rosta brödet och lägg det på tallrikar.
    3. Dela betorna och lägg det på bröden tillsammans med några spröda blad från blasten.
    4. Toppa med ost, salami och örter.
    5. Bryn smöret, rör i fonden och skeda detta över toasten.

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91