Fläskkött, Pastarätter

Spaghetti med citron, salsiccia och vitlök

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    20 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 4 port spaghetti
    • 4 msk olivolja
    • 150 g cocktailtomater
    • 200 g salsicciafärs
    • 1 st citron, finrivet skal och pressad juice
    • 1 msk finhackad vitlök
    • 1 dl finhackad lök
    • 4 blad svartkål, strimlad
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Kycklingfond
    • 2 dl hackad persilja
    • 50 g riven ost

    Så här gör du

    1. Koka pastan al dente och låt den rinna av (spara. 1 dl kokvatten).
    2. Stek salciccan i oljan till en smulig färs.
    3. Tillsätt tomater, svartkål, lök och vitlök och låt det steka ytterligare några minuter.
    4. Tillsätt citron, fond och kokvatten, rör i pastan tillsammans med parmesan och persilja.
    5. Smaka av med salt, svartpeppar och fond.

    Produkter