Ugnsstekta kycklinglår med hoisinsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ungsstekta kycklinglår med underbar smak av selleri, morötter, paprika, lök, hoisinsås och Ekologisk Kycklingfond. Servera med en enkel ädelostsås!

I receptet för Ugnsstekta kycklinglår med hoisinsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Ugnsstekta kycklinglår med hoisinsås

Ingredienser

Ca 1 timme 10 minuter
4

portioner

1 msk Bong Touch of Taste EKO Kycklingfond
2 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
1 msk rapsolja
800 g kycklinglår med skinn
  Blandade grönsaker i fina bitar t ex selleri, morötter, paprika, betor
  Salt, peppar och örter
Tips   
50 g ädelost, väl mogen
2 dl crème fraiche
2 tsk Ekologisk Grönsaksfond
  
  
  

Så här gör du

Marinad & tillagning

  1. Vispa ihop fond, soja och olja.
  2. Lägg i kycklingen och låt den marinera en stund.
  3. Lägg grönsakerna i en ugnsfast form, lägg kycklingen ovanpå och ringla på marinaden.
  4. Stek i ugn, ca 45 minuter i 150 grader tills grönsakerna känns mjuka och kycklingen är mör.

Tips – servera tillsammans med en enkel ädelostsås.

Ädelostsås

  1. Mosa 50 g väl mogen ädelost och blanda med 2 dl crème fraiche och 2 tsk Ekologisk Grönsaksfond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond