Gratinerade havskräftor med vitlök och parmesan

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassiska gratinerade havskräftor är underbart gott! Gör ett smör smaksatt med citron, vitlök, persilja, parmesanost och Grönsaksfond och klicka på kräftorna innan de gratineras. Perfekt förrätt till nyår!

I receptet för Gratinerade havskräftor med vitlök och parmesan rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alternativt Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Gratinerade havskräftor med vitlök och parmesan

Ingredienser

Ca 20 min
4

portioner

8 st havskräftor, kokta delade och urtagna
  citron
Till smöret   
100 g smör, rumstempererat
2 msk bladpersilja, finhackad
1 st vitlök, klyfta finhackad
1 tsk citron, skal finrivet
1 tsk citron, pressad saft
2 msk parmesanost, finriven
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO
  svartpeppar

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienserna till smöret.
  2. Klicka smöret på kräftorna och gratinera i het ugn, 250° i ca 2 minuter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond