Grillad hel fisk

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Helgrillad fisk med härliga smaker.

I receptet för Grillad hel fisk behövde vi inte tillsätta Bong Touch of Taste fond för att boosta smaken. Ibland blir det helt enkelt bättre utan.

Grillad hel fisk

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

1 st Hel urtagen fisk, t ex seabream, forell eller annan rund fisk
Smaksättning:   
4 msk olivolja
2 msk citron, pressad
  salt, torkad chili och svartpeppar
  färska örter
1 st citron
  grillspett och steksnöre
  

Så här gör du

  1. Vispa samman citron och olja.
  2. Smaksätt fisken med kryddorna och gnugga in olja- och citronblandningen.
  3. Fyll buken med örter och citronskivor.
  4. Trä upp fisken på spett, bind upp den med steksnöre och låt den vila en stund innan den grillas.
  5. Grilla över glöd tills fisken är genomgrillad och fått fin färg. Det tar ca 20-25 minuter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond