Grillade tunnbrödsflarn med skaldjurssallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Så gott att bjuda på grillade tunnbrödsflarn med skaldjurssallad till fördrinken, måste bara testas.

I receptet för Grillade tunnbrödsflarn med skaldjurssallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Grillade tunnbrödsflarn med skaldjurssallad

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

2 st tunnbröd, mjuka
2 msk smör, smält
Skaldjurssallad:   
100 g räkor, skalade
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
1 knippe dill
  salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Hacka räkorna grovt och blanda samman alla ingredienserna till salladen.
  2. Smaka av med fond, salt och peppar.
  3. Riv brödet i mindre bitar och pensla det med smöret.
  4. Grilla bröden så att de blir knapriga och gyllenbruna.
  5. Lägg en sked skaldjurssallad på bröden och servera direkt.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond