Gremolata

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Gremolata – utmärkt marinad, fyllning eller tillbehör! Passar utmärkt som uppfriskande tillbehör till både fisk och kött.

I recept för Gremolata rekommenderar vi Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Gremolata

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

2 msk riven vitlök
1 msk rivet citronskal
2 msk pressad citron
1 dl hackad kruspersilja
1 tsk Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond
1 dl olivolja
  Salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienserna och låt den vila några minuter så att smakerna sätter sig.

Tips!

Gremolata passar perfekt som smaksättare på allt från kyckling, skaldjur och grönsaker till rött kött. Skeda på generöst med gremolata innan grillning, låt det marinera en stund och grilla sedan. När det är klart, avsluta med att skeda på ytterligare lite gremolata.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond