Grön mat, Sås, Tillbehör

Grillad sallad med örtsås

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 knippe färsk koriander
    • 1 bunt gräslök
    • 1 knippe persilja
    • 2 msk majonnäs
    • 2 msk yoghurt
    • 2 msk filmjölk
    • 1 msk pressad citron
    • 2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 2 st salladshuvud
    • 2 msk olja
    • salt och svartpeppar

    Så här gör du

    1. Hacka örterna och blanda samman alla ingredienserna till såsen.
    2. Smaka av med fond, salt och peppar.
    3. Dela salladen på längden, ringla på olja och smaksätt med salt och peppar.
    4. Grilla salladen hastigt på het grill och skeda över dressingen.

    Produkter