Mangosallad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En sallad som har det där lilla extra. En fräsch sallad med mango, ruccula, ingefära, koriander och schalottenlök. En touch av Bong Touch of Taste Grönsaksfond förhöjer smaken.

I receptet för Mangosallad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Mangosallad

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

1 st mango (stor)
2 dl ruccola, finbladig
1 dl schalottenlök, tunt skivad
1 knippe koriander, färsk
1 msk rapsolja
1 tsk risvinäger
1 tsk ingefära, finriven
1 tsk lime, pressad
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
  Honung, salt och peppar
  
  
  

Så här gör du

  1. Skala och tärna mangon och blanda samman alla ingredienser.
  2. Smaka av med fond, honung, salt och peppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond