Grön mat

Sojastekt pak choi

I receptet för Sojastekt pak choi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    15 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 4 stora stånd pak choi
    • 2 msk rapsolja
    • 2 tsk sesamolja
    • 2 msk sesamfrön
    • 2 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
    • 1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
    • Till servering
    • vitt ris, kokt
    • hoisinsås

    Så här gör du

    1. Dela kålen på längden, skölj den noga och låt den torka på kökshandduk.
    2. Hetta upp en stor stekpanna och stek kålen i olja tills den fått fin färg.
    3. Slå i sesamolja, sesamfrön, soja och fond. Lägg på ett lock och låt kålen ånga några minuter tills den blivit mjuk.
    4. Lägg kålen på tallrikar, skeda över stekskyn och servera tillsammans med ris och hoisin.

    Produkter