Hamburgare med karamelliserad lök och tryffelmajonnäs

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Klassisk hamburgare med karamelliserad lök, servera med goda hamburgerbröd, antingen hemgjorda eller köpta, och tryffelmajonnäs.

I receptet för Hamburgare med karamelliserad lök och tryffelmajonäs rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Hamburgare med karamelliserad lök och tryffelmajonäs

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

2 st gula lökar
1 msk smör
500 g högrevsfärs
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond
2 msk olivolja
8 skivor ost
4 st hamburgarbröd
  salladsblad
Tryffelmajonnäs   
1.5 dl majonnäs
0.5 tsk tryffelolja
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond
  

Så här gör du

  1. Skala och skiva löken. Stek den långsamt i smör tills löken blivit mjuk och vackert gyllenbrun.
  2. Vispa samman majonnäs, tryffelolja och fond. Smaka av med peppar, fond och tryffelolja.
  3. Smaksätt färsen med fond, salt och peppar.
  4. Forma 4 fina burgare och ringla lite på lite olivolja.
  5. Grilla burgarna och lägg på osten så att den smälter fint.
  6. Rosta bröden och montera fina burgare.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
5 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (1)
5.0/5
5 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond