Hasselbackspotatis

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt frasig hasselbackspotatis, med extra god smak från smält smör och Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond.

I receptet för Hasselbackspotatis rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Hasselbackspotatis

Ingredienser

Runt 45 minuter
4

portioner

12 st mandelpotatis
3 msk smör
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
1 dl skorpmjöl
  
  

Så här gör du

  1. Tvätta och borsta potatisen och skär täta snitt utan att skära rakt igenom.
  2. Baka dem i ugn, 200 grader i 20 minuter.
  3. Smält smöret och blanda ner fonden.
  4. Pudra på skorpmjöl, ös med smöret och fortsätt steka ytterligare 10 minuter i 175 grader.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond