Hemgjord Kimchi

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Kimchi är ett klassiskt tillbehör från det koreanska köket. Testa och gör din egen som här får en härlig karaktär av en touch of Ekologisk Grönsaksfond.

I receptet för Hemgjord Kimchi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Hemgjord Kimchi

Ingredienser

Ca 5 minuter
6

portioner

1 st glasburk
1 kg salladskål
1 knippe salladslök, finskuren
0.5 dl salt
Kryddblandning   
2 tsk chiliflakes eller torkad krossad chili
1 msk fisksås
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
2 msk råsocker
1.5 msk vitlök, riven
1.5 msk ingefära, riven
1.45 msk lime, pressad
  

Så här gör du

  1. Ansa och skölj salladen och skär dem i grova bitar.
  2. Blanda salt och 1 liter vatten i en bunke, lägg i salladen och ställ i kylen över natten (se till så att salladen täcks av salt-lagen).
  3. Skölj salladen och låt den rinna av.
  4. Blanda samman alla kryddor i en skål, vänd i salladen och se till så att allt blandas väl.
  5. Lägg över allt samman i en glasburk, lägg en tyngd på toppen och ställ burken svalt 1 dygn och därefter i kyl 3-4 dygn.
  6. Förvaras i kylskåp. Håller minst 2 veckor.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
5 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond