Kantarell-pinsa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Pinsan är ett utmärkt sätt att snabbt och lätt kunna servera en god pizza. Här har vi toppat vår med crème fraiche smaksatt med Kantarellfond, mozzarella, schalottenlök och kantareller. Toppa med färsk persilja och njut som mingelsnacks, förrätt eller huvudrätt.

I receptet för Kantarell-pinsa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kantarell-pinsa

Ingredienser

Ca 20 minuter
4

portioner

4 st stora pinsabröd (eller förgräddade pizzabottnar)
2 dl crème fraiche
1 msk Bong Touch of Taste Kantarellfond
300 g kantareller, rensade och delade i lagom stora bitar
1 dl schalottenlök, skivad
2 msk smör
4 dl mozzarella, riven
1 dl bladpersilja, strimlad

Så här gör du

  1. Blanda creme fraiche och fond, bred det på bottnarna.
  2. Strö över mozzarellan.
  3. Stek svamp och lök i smöret i ca 5 minuter tills vätskan dunstat bort.
  4. Strö svampen över pizzorna och grädda i ca 5-7 minuter på 225°.
  5. Strö persilja över de nygräddade pizzorna och servera direkt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond