Kantarelltoast med getost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Inget är godare en skogens guld! Här har vi gjort en underbart god kantarelltoast på surdegsbröd med generöst med getostkräm. Den perfekta förrätten!

I receptet för Kantarelltoast med getost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kantarellfond och Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kantarelltoast med getost

Ingredienser

Ca 25 minuter
4

portioner

8 skivor surdegsbaguette, skuren i sneda skivor
4 msk olivolja
100 g getost, mogen
100 g färskost
2 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
500 g kantareller, färska
3 msk smör
2 tsk Bong Touch of Taste Kantarellfond
  Färsk timjan
1 msk honung
  Salt och vitpeppar

Så här gör du

  1. Lägg bröden på en ugnsplåt, ringla över olivolja och rosta brödet i ugn, 4-6 minuter i 225° tills brödet är gyllenbrunt och krispigt.
  2. Lägg getost, färskost, schalottenlöksfond och honung i en mixer. Mixa till en slät och fluffig kräm. Smaka av med salt, vitpeppar och fond.
  3. Stek kantarellerna i smöret tillsammans med löken.
  4. Klicka krämen på bröden, gör en liten grop och skeda på kantareller och lök tillsammans med stekspadet. Strö över lite färska timjansblad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
30 min
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond