Nudlar och grönsaker i buljong

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En färgsprakande, smakrik rätt med nudlar och grönsaker! Vilken smakprofil vill du ha? Grönsaksfond eller Kycklingfond?

I receptet för Nudlar och grönsaker i buljong rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Ekologisk Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Nudlar och grönsaker i buljong

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

200 g äggnudlar
  t ex svamp, pac choi, lök, broccoli och morot, blandade grönsaker
4 dl vatten
4 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Ekologisk Kycklingfond
1 msk matolja
  salt och peppar
  
  

Så här gör du

  1. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Skär grönsakerna i fina bitar.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs grönsakerna.
  4. När de börjar bli mjuka så rör i nudlarna och slå i soja, vatten och fond.
  5. Låt det koka upp och smaka av med salt, peppar och fond.
  6. Servera nudlarna i djupa tallrikar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond