Kryddpicklad rödlök

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Populäraste tillbehöret – Inlagd rödlök! Perfekt till det mesta med härlig smak av kryddnejlika, lagerblad, Grönsaksfond, kardemumma och stjärnanis.

I receptet för Kryddpicklad rödlök (Syltad rödlök) rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Kryddpicklad rödlök

Ingredienser

Runt 2 timmar 40 minuter
4

portioner

  ättikslag, Perstorps 24%
2 dl strösocker
3 dl vatten
2 st rödlökar
1 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
3 st kryddnejlikor, hela
2 st lagerblad
1 st kardemumma, grön hel kapsel
1 st stjärnanis, hel stjärna

Så här gör du

  1. Blanda ättika, vatten och socker i en kastrull, lägg i kryddorna och tillsätt fond.
  2. Låt lagen koka upp och kyl den sedan.
  3. Skiva rödlök tunt och lägg i lagen, låt den mogna i kylen ett par timmar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond