Kycklinglår med kryddigt ris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ugnsstekta kycklinglår med kryddigt ris är enkelt att laga och smakar gudomligt gott. Marinaden består av olja, persilade och Ekologisk Kycklingfond. Smaklig måltid!

I receptet för Kycklinglår med kryddigt ris rekommenderar vi valfri Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kycklinglår med kryddigt ris

Ingredienser

Ca 50 minuter
4

portioner

600 g kycklinglår, benfria
Marinad   
1 msk rapsolja
1 msk persilade, torr krydda
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
Grönsaker   
1 dl schalottenlök, hackad
1 dl gul paprika, hackad
1 dl salladslök, hackade
1 dl färsk tomat, hackad utan kärnhus
Ris   
4 portioner vitt ris, kokt
2 dl färska örter

Så här gör du

  1. Lägg kycklingen i en påse, slå på oljan, persilade och fond. Låt det marinera 2 timmar i kylen.
  2. Lägg sedan kycklingen tätt ihop i en ugnsfast form tillsammans med marinaden och stek den i ugn, 200 grader i ca 25 minuter tills kycklingen är genomstekt.
  3. Lägg alla de hackade grönsakerna i en bunke, slå på stekskyn och blanda runt.
  4. Lägg det varma kokta riset på ett fat och skeda på grönsakerna och stekskyn.
  5. Toppa med kycklinglåren och strö över örterna.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (1)
4.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond