Laxlasagne med sparris och spenat

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Krämig och god laxlasagne för hela familjen. Den fina smaken kommer av kallrökt lax, sparris, prästost, spenat, svamp, Fiskfond och Grönsaksfond.

I receptet för Laxlasagne med sparris och spenat rekommenderar vi både Bong Touch of Taste Fiskfond och Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Laxlasagne med sparris och spenat

Ingredienser

Ca 1 timme
4

portioner

7 dl mjölk, 3%
2 msk vetemjöl
150 g ost, riven lagrad (gärna Prästost)
1 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
1 msk smör
1 knippe sparris, grön i bitar
100 g champinjoner, färska i klyftor
100 g babyspenat, färsk
150 g lax, kallrökt i tärningar
  lasagneplattor
  
  

Så här gör du

  1. Häll mjölk och fond i en kastrull, vispa i mjölet och låt det koka upp under omrörning. Drag kastrullen åt sidan när det kokar rejält och rör i osten.
  2. Hetta upp en stekpanna, lägg i smöret och fräs sparris och champinjoner några minuter. Rör i spenat och lax och ställ åt sidan.
  3. Smörj en ugnssäker form och varva lax-fräs, pastaplattor och sås. Avsluta med sås och låt allt vila 20 minuter. Grädda sedan lasagnen i 200 grader i 20-25 minuter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond