Laxsoppa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En len laxsoppa med underbar smak av schalottenlök, palsternacka och såklart Touch of Taste Fiskfond . Serveras med spenat och tomat.

I receptet för Laxsoppa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Laxsoppa

Ingredienser

Under 25 minuter
4

portioner

600  lax i fina bitar
4 st schalottenlökar, skivade
4 st små palsternackor, skivade
2 msk smör
2 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
5 dl mjölk, 3%
3 dl grädde
 tsk vit vinäger
 spenat
 tomat, tärnad
  salt och svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Fräs lök och palsternacka i smöret några minuter.
  2. Tillsätt mjölk, grädde och fond. Låt det koka sakta i 5 minuter tills palsternackan är mjuk.
  3. Lägg i laxen och låt det koka upp.
  4. Drag åt sidan och smaka av med fond, vinäger, salt och svartpeppar.
  5. När laxen är genomvarm men inte överkokt så skeda upp soppan i varma sopptallrikar.
  6. Toppa soppan med spenatblad och tomat.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (1)
5.0/5
30 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond