Marinad, allroundmarinad

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En allroundmarinad med härlig smak av ingefära, vitlök, chili, tomatpuré, soja, honung och fond. Tänk på att ta fram köttet i god tid innan grillning.

I receptet för Marinad, allroundmarinad rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Marinad - Allroundmarinad

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

1 st vitlöksklyfta
1 msk ingefära, färsk riven
0.5 st chili, röd
2 msk rapsolja
1 msk tomatpuré
0.5 dl honung
0.5 dl soja, Mrs Cheng's Japanese soy
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
1 msk balsamicovinäger

Så här gör du

  1. Riv vitlöksklyftan fint, blanda med de övriga ingredienserna.
  2. Marinera köttet i en plastpåse i kylen. Marineringstiden är beroende av storleken på styckningsdetaljen. Räkna med en marineringstid på 30-60 minuter för små och tunna detaljer. Hela stekar behöver marineras ca ett dygn. Tänk på att ta fram köttet en stund innan grillningen så att det inte är kylskåpskallt vid tillagning.

 

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond