Glaze, fiskglaze med mango

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En god fiskglaze som får sin goda smak av lime, röd chili, mango chutney, färsk mango och Hummerfond. Pensla tunt upprepade gånger under grillningen.

I receptet för Glaze, fiskglaze med mango rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Glaze, fiskglaze med mango

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

1 st lime
0.5 st chili, röd
1 dl mango chutney
1 dl mango, färsk eller frusen
1 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
  

Så här gör du

  1. Tvätta lime och riv skalet fint och pressa ur saften.
  2. Finhacka spansk peppar.
  3. Blanda med övriga ingredienser.
  4. Skär mangon i små tärningar.
  5. Mixa allt med mixerstav till en slät glaze.
  6. Pensla köttet med glazen upprepade gånger under grillningen. Många tunna lager blir bättre än ett tjockt. Tänk på att inte grilla på för hög värme då det lätt bränns vid.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
1.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
20 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond