Marinad till nöt och lamm

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Sätt extra god smak på köttet! Gör en god marinad med smak av timjan, lök, japansk soja, Ekologisk Köttfond, dragon, balsamvinäger, salt & peppar.

I receptet för Marinad till nöt och lamm rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Marinad till nöt och lamm

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

1 kg nöt- eller lammkött
Marinad   
1 dl rapsolja, kallpressad
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond
2 msk balsamicovinäger
4 msk soja, Mrs Cheng's Japanese Soy
1 msk honung
 lök, gul finhackad
1 msk timjan, färska blad finhackade
1 tsk dragon, torkad
  flingsalt och nymald svartpeppar
  
  

Så här gör du

  1. Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar.
  2. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer.
  3. Ta ut köttet från kylen ca 1 timme innan grillning så att det kommer upp i rumstemperatur.
  4. Grilla till önskad stekningsgrad och smaksätt med flingsalt.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1,5 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond