Matig grönsaksgryta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Matig grönsaksgryta – lika god att äta som den är eller servera till både kött, kyckling och fisk! Den goda smaken kommer från squash, lök, paprika, tomat, vitlök och Grönsaksfond.

I receptet för Matig grönsaksgryta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Matig grönsaksgryta

Ingredienser

Ca 35 minuter
4

portioner

1 st squash, medelstor
1 burk tomater, krossade
1 st lök, gul
1 st paprika, gul
2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
1 st vitlöksklyfta
  salt och svartpeppar
  olja att steka i
  

Så här gör du

  1. Skär squash, lök och paprika i mindre bitar. Fräs i olja.
  2. Pressa i vitlök och tillsätt fond och krossade tomater.
  3. Låt koka ihop tills grönsakerna känns lagom mjuka.
  4. Smaka av med salt, peppar och ev. mer fond.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond